Avis Leasing

Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Διαμορφώστε το δικό σας αυτοκίνητο, Ακριβώς όπως το θέλετε!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ

Το leasing είναι εδώ για να σας γλυτώσει από έξοδα, κόπο και δεσμεύσεις για μια ζωή! Γνωρίστε τα οφέλη του:

Το leasing αυτοκινήτου δεν είναι ακόμα τόσο διαδεδομένο στην Ελλάδα όσο στο εξωτερικό. Έτσι, υπάρχουν μύθοι και παρανοήσεις γύρω από αυτό. Η Avis όμως είναι εδώ, με τη μοναδική εμπειρία και τεχνογνωσία της, για να σας κατατοπίσει για τα οφέλη του, που είναι στ’ αλήθεια μοναδικά!
 

Νομίζετε πως το leasing δεν σας αφορά; Ξανασκεφτείτε το!

Τι είναι Leasing; 

Με απλά λόγια, το leasing με την Avis είναι ο πιο έξυπνος και εξελιγμένος τρόπος για να έχετε αυτοκίνητο! Εσείς πληρώνετε ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα για να χρησιμοποιείτε το όχημα, ενώ η ιδιοκτησία - αλλά και τα βάρη που αυτή συνεπάγεται - μένει τυπικά στην Avis. Το leasing διαρκεί για όσο εσείς επιλέξετε (από 2 έως 5 έτη) και με τη λήξη του μπορείτε είτε να επιστρέψετε το όχημα είτε να το εξαγοράσετε σε προσυμφωνημένη τιμή.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αυτό είναι το leasing με την Avis! Μια διαφορετική, σύγχρονη πρόταση προς τους επαγγελματίες & ιδιώτες οδηγούς που σας προσφέρει 7 αληθινά πλεονεκτήματα:

 

 • Μεγαλύτερη ευελιξία στην επιλογή μοντέλου, χαρακτηριστικών και εξοπλισμού του νέου σας αυτοκινήτου. Έτσι δεν συμβιβάζεστε με μέτριες επιλογές που πιθανόν θα κάνατε σε περίπτωση αγοράς.
 • Απαλλαγή από δαπάνες χρήσης, τέλη κυκλοφορίας, πλήρη ασφαλιστική κάλυψη (ίδιες ζημιές με απαλλαγή), συντήρηση και αλλαγή ελαστικών. Όλα αυτά, και όχι μόνο, περιλαμβάνονται στο μίσθωμα που πληρώνετε μηνιαία.
 • Αποφυγή της μεγάλης δαπάνης που συνεπάγεται μια αγορά αυτοκινήτου. Γιατί να ξοδέψετε τις οικονομίες σας, όταν μπορείτε να πληρώνετε απλώς ένα μηνιαίο μίσθωμα; Και επιπλέον γλιτώνετε και έξοδα όπως αυτά της ταξινόμησης κ.ά.
 • Απόκτηση αυτοκινήτου εύκολα και γρήγορα, χωρίς χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες. Η Avis αναλαμβάνει όλες τις κουραστικές ευθύνες της ιδιοκτησίας κι εσείς απολαμβάνετε το νέο σας αυτοκίνητο.
 • Ασφαλιστική κάλυψη για οτιδήποτε συμβεί στο αυτοκίνητό σας, για όλη την περίοδο μίσθωσης. Και όχι απλά ασφάλιση, αλλά μεικτή ασφάλιση για το νέο σας όχημα.
 • Σταθερότητα στο κόστος χρήσης του αυτοκινήτου σας. Γιατί με το leasing παύουν να σας απασχολούν έκτακτα περιστατικά, ατυχήματα, μηχανικές βλάβες κλπ. Έτσι, προγραμματίζετε καλύτερα τα έξοδά σας.
 • Τη δυνατότητα να έχετε ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο κάθε λίγα χρόνια. Έτσι απολαμβάνετε πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην ασφάλεια, την οικονομία καυσίμου και τις επιδόσεις των νεότερων μοντέλων.

...αρκεί να προσέξετε 4 σημεία:

 • Την εταιρία με την οποία θα συνεργαστείτε. Γιατί είναι μύθος ότι όλοι γνωρίζουν το leasing το ίδιο καλά. Εμπιστευτείτε την Avis για το κύρος που διαθέτει, το τεχνικό επίπεδο των στελεχών της, την υψηλή τεχνογνωσία και τη θέση της στην αγορά.
 • Το ύψος του μηνιαίου μισθώματος. Γιατί είναι μύθος ότι «οι τιμές leasing είναι παντού ίδιες». Ζητήστε σήμερα προσφορά από την Avis και απολαύστε αληθινά προνομιακά κόστη μίσθωσης ή αξιοποιήστε τις μοναδικές προσφορές του Avis Leasing.
 • Τις παροχές που σας προσφέρει το συμβόλαιο (προαιρετικές και μη). Με την Avis γνωρίζετε ότι θα αποκτήσετε ένα πραγματικά προνομιακό πακέτο παροχών.
 • Την τήρηση όλων των συμφωνημένων από την πλευρά της εταιρίας, τόσο στα ποσά όσο και στους χρόνους που έχουν οριστεί. 

Για ολοκαίνουριο αυτοκίνητο, όπως το θέλετε, χωρίς να το πληρώνετε μια ζωή... Αvis Leasing!